Wintermix dinsdag 2020-2021 (bijgewerkt 14 okt)

Afdrukken

In deze corona tijd gaan wij natuurlijk toch de wintermix organiseren.
Zoals alles een beetje anders dan normaal is, wordt ook tennissen op dinsdag bij de wintermix wel een beetje anders.smile

Na een aantal overwegingen in acht genomen te hebben, hebben wij besloten om wel in twee groepen te blijven tennissen alleen nu 1 uur per groep (in plaats van 2 keer 3 kwartier) met aansluitend, voor wie zin hebben, een uurtje de mogelijkheid om na te kletsen onder genot van een drankje en hapje.

Dit betekent dat je of tennist van 19:30 tot 20:30 of van 20:45 tot 21:45.

De groep die tot 20:30 tennist wordt dus verzocht om 21:30 het paviljoen te verlaten zodat we de 1,5 meter regel goed kunnen handhaven. De tweede groep komt tussen 20:40 en 20:45 op het park en gaat meteen naar de juiste baan zoals aangegeven op de indeling.

N.a.v. de recent aangekondigde maatregelen, zullen we voorlopig niet van start gaan.
Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen we dit meteen via de verschillende beschikbare media communiceren.
Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag voor donderdag 15 oktober.

Geef duidelijk aan of je in de eerste of tweede groep wilt starten en op welke dinsdagen je wel/niet kunt.

In het paviljoen komt een map te liggen met het overzicht van dagen/tijd wanneer je wel/niet kunt. Je bent zelf verantwoordelijk om bij veranderingen deze aan te passen!

De indeling wordt ieder week door ons vanaf donderdag op de site geplaatst.

De kosten zijn ook dit jaar eenmalig 10 euro.

Indien je op een dinsdag bardienst wilt draaien (wat super fijn zou zijn) geef dit dan meteen door.

Wij willen iedereen verzoeken om de corona maatregelen te handhaven en ook onze nieuwe manier van de wintermix te respecteren zodat we weer een gezellige wintermix periode kunnen hebben.