5-Parken competitie

Ook dit jaar gaan we met de verenigingen TV de Schans, TV Waesbeeck, TC de Wiel en LTV Raamsdonksveer in het winterseizoen de vierparken competitie organiseren. Wij hebben MTV uit Made bereid gevonden om ook deel te nemen aan deze competitie, zodat we nu kunnen spreken van een vijf-parkencompetitie.

Ook voor beginnende tennissers!!

In teamverband wordt er totaal op 7 woensdagavonden in de periode van oktober tot en met april gespeeld. Een team bestaat uit minimaal twee dames en minimaal twee heren. We adviseren de teams om in te schrijven met 6 personen per team, dit i.v.m. uitvallers en de moeilijkheid om op het laatste moment nog vervangers te vinden. Ieder team speelt per avond een HD, DD en 2x GD. Je speelt naast je eigen park ook op de andere tennisparken. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

We streven ernaar om van iedere vereniging 8 teams mee te kunnen laten doen aan deze onderlinge competitie. De teams worden verdeeld over 5 groepen waarbij in iedere groep de teams onderling een nagenoeg gelijke speelsterkte hebben, zodat er leuke partijen gespeeld kunnen worden. Wij denken hierbij aan een groep met speler van speelsterkte 8/9, 2 groepen met spelers van speelsterkte 7 en een groep met spelers in de speelsterkte 6.  

Wij nodigen jullie dan ook uit om met een team in te schrijven voor deze competitie.
De inschrijving sluit op 17 september 2017